Οι Άθλιοι του Ούγκο

     Ένα σχήμα που πειραματίζεται με διάφορα είδη μουσικής με κεντρικό στοιχείο τον χιουμοριστικό στίχο παντρεμένο με ζωντανά παιξίματα όλων των ειδών μουσικής, funk, rock, ethnic , hiphop , απο 4/4 ως και 9/8 .

    Τέσσερις δοκιμασμένοι μουσικοί είναι τα μέλη του σχήματος «Οι άθλιοι του Ούγκο»
    “επ – ωπ! Hip hop” είναι ο τίτλος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς των «Αθλίων του Ούγκο».


    Δυνατά, ζωντανά παιξίματα και έξυπνες ενορχηστρώσεις με ποικιλία ρυθμών και θεματολογία που στηρίζεται στη διακωμώδηση της νεοελληνικής πραγματικότητας συνθέτουν το cd αυτό.


    Στo cd περιλαμβάνεται και το video clip του τραγουδιού «Αχ Μαρία»


«ακούστε αυτό το cd στη διαπασών, στο τέρμα, στα κοκκινα( που είναι μετά τα πράσινα και τα κίτρινα) .. θα το εκτιμήσουν και οι γείτονές σας.. »


    “Όχι” λέγεται το νέο και δεύτερο κατά σειρά άλμπουμ των Άθλιων του Ούγκο και αναμένεται αρχές φθινοπώρου 2011. Το άλμπουμ περιέχει 11 κομμάτια που θα σας φύγει η ούγια και θα κ$%@#!ε πατάτες. Ετοιμαστείτε για πολύ κοπάνημα, γκρούβια και βρωμόγκαζα, με δυνατές συμμετοχές και πολλές εκπλήξει. Μην κουνηθεί κανείς, ερχόμαστε!!


      Κατά την διάρκεια παραγωγής αυτού του άλμπουμ κανένα ζώο δεν ταλαιπωρήθηκε , δεν κακοποιήθηκε ή δεν θανατώθηκε. Αντιθέτως πολλά ζώα μας ταλαιπώρησαν και μας κακοποίησαν και συνεχίζουν ακόμα...Βύρων Τσουράπης

   Φωνή, Μπάσο

                        Ούγκο Βάρβογλης

Φωνή, Σαξόφωνο


Κώστας Περόγλου

  Φωνή, Τύμπανα


Γιώργος Τσουράπης

    Φωνή, Κιθάρα